Site coolinaria.ro

Tocanita de pui cu rosii


Aceasta delicioasa tocanita originara din Chile poarta numele de Tomatican. Cantitatile date sunt pentru 4 portii.

Tocanita de pui cu rosii

Ingrediente:
  • 60 ml ulei
  • 600 g piept de pui tocat
  • 1 ceapa, feliata subtire
  • Usturoi dupa gust
  • Ardei iute, tocat, dupa gust
  • 4 cartofi, taiati in 4
  • 10 rosii, decojite
  • Oregano si patrunjel, dupa gust
  • 1 conserva de porumb
  • Sare si piper, dupa gust
  • 1 ou fiert tare
Mod de preparare:
Incingeti uleiul si caliti carnea, ceapa, ardeiul iute si usturoiul pana se inmoaie.
Adaugati cartofii, rosiile si ierburile si gatiti la foc mic, pana carnea si cartofii se fragezesc.
Adaugati porumbul cu 15 min inainte de a servi si asezonati dupa gust.
Serviti cu felii de ou fiert tare.

Foto: Cookipedia


Pofta buna!