Daca va e pofta de o placinta sarata, incercati si aceasta varianta. Este usor de facut, mai ales daca alegeti sa cumparati aluat de tarta inghetat.
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.
Incingeti uleiul intr-o tigaie la foc mediu.
Adaugati ceapa si gatiti 2-3 minute, amestecand.
Adaugat varza si micsorati flacara.
Gatiti 20 minute cu tigaia partial acoperita, amestecand des, pana se inmoaie de tot varza. Adaugati sare si piper dupa gust.
Daca e prea uscata compozitia, adaugati putina apa.
Luati de pe foc.
Adaugati smantana si mustarul.
Adaugati cascavalul ras si amestecati usor.
Puneti compozitia intr-o crusta de tarta, niveland bine.
Presarati firimiturile uscate.
Dati la cuptor 40 de minute sau pana se rumeneste.
Foto: Flickr
Pofta buna!