Ciocolata raw cu merisoare si nuci
Pentru iubitorii bucatariei raw, iata un desert rapid, delicios si usor de preparat!
Ingrediente:
- 120 ml ulei de cocos raw
- 75 ml sirop de artar (sau miere)
- 35 gr cacao raw
- 1/4 lingurita sare de mare
- Pentru topping:
- 40 gr miez de nuca macinat
- 30 gr merisoare uscate
Mod de preparare:
Daca uleiul de cocos este in stare solida, "topiti-l" punand borcanul cu ulei intr-un bol cu apa calda sau la soare.
Odata topit uleiul, adaugati siropul de artar (sau indulcitorul preferat: miere, sirop de agave...), pudra de cacao si sarea de mare.
Tapetati o tava de copt cu hartie si turnati compozitia in tava (in strat subtire).
Presarati miezul de nuca si merisoarele.
Puneti tava in congelator pana se intareste complet (aprox 15-20 minute).
Scoateti din congelator si rupeti in bucati.
ATENTIE: Trebuie pastrat la rece, pentru ca se va inmuia din nou la aprox 20 grade Celsius si se va topi la 24.
Foto: Flickr
Pofta buna!