Site coolinaria.ro

Tarta cu ciocolata si nuci


Serviti acest desert cu inghetata preferata si sirop de ciocolata sau caramel.

Tarta cu ciocolata si nuci

Ingrediente:
  • aluat de tarta
  • 2 oua mari
  • 60 gr faina
  • 100 gr zahar alb
  • 100 gr zahar brun
  • 170 gr unt moale
  • 175 gr fulgi de ciocolata
  • 140 gr nuci obisnuite sau pecan (optional)
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 165 grade Celsius.
Bateti ouale spuma cu mixerul.
Adaugati faina si cele 2 tipuri de zahar. Bateti pana se omogenizeaza.
Incorporati untul moale si continuati sa mixati.
Adaugati fulgii de ciocolata si miezul de nuca si mixati.
Tapetati o forma de copt cu aluatul de tarta si turnati in ea compozitia obtinuta.
Coaceti la 165 grade Celsius timp de 50-55 minute.
Lasati sa se raceasca inainte de a servi.

Foto: Flickr


Pofta buna!