Pentru un plus de culoare, folositi ceapa verde, morcov si alte legume care va imbie. Procedeul este neschimbat si isi are originea in bucataria asiatica.
Spargeti ouale intr-un castron suficient de mare si bateti-le ca pentru omleta.
Adaugati sarea, piperul, zaharul si ceapa tocata fin si amestecati bine.
Incingeti o tigaie antiaderenta la foc mediu si ungeti cu putin ulei.
Micsorati flacara si turnati jumatate din amestec in tigaie, distribuind uniform prin inclinarea tigaii.
Dupa ce se face omleta, ridicati-i marginea din dreapta cu ajutorul unei spatule si rulati-o aproape complet de la dreapta la stanga.
Mutati-o cu spatula in partea dreapta a tigaii, de unde ati inceput sa rulati, ca sa faceti loc in tigaie pentru restul amestecului.
Turnati cealalta jumatate de oua batute cu ceapa si repetati procedeul.
Veti obtine o rulada de omleta consistenta, pe care o feliati si o serviti cu orez.
Foto: Flickr
Pofta buna!