Site coolinaria.ro

Salata cu tofu si frunze de telina


Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.
In aprilie, Restaurantul partener al proiectului este Nan Jing , Bucuresti.

Salata cu tofu si frunze de telina

Ingrediente:
  • 10 ml ulei dulce de susan sau ulei de porumb
  • 3 ciuperci urechi de lemn
  • 2 bucati de branza tofu deshidratata
  • 2 catei de usturoi
  • Telina verde
  • Sare dupa gust
  • Ghimbir
  • 1 lingurita de otet negru (balsamic)
  • 1/2 lingura de fructe de goji
  • Castravete verde
Mod de preparare:
Intr-un wok se pune apa la incins si se adauga branza tofu deshidratata, ciupercile, telina, fructele de goji si se lasa timp de 3 minute, pana cand apa incepe sa dea in clocot.
Se adauga uleiul, usturoiul, sarea si se amesteca.
Se scot din wok, se pun pe farfuria decorata cu castravete si se stropesc cu otetul negru.


Pofta buna!