Fursecurile milaneze sunt la baza mini-sandvisuri de fursecuri lipite cu crema de ciocolata.
Frecati untul cu paleta mixerului si incorporati zaharul pudra.
Adaugati treptat albusurile si apoi mixati in compozitie vanilia.
Adaugati faina si mixati pana se incorporeaza.
Cu o punga pentru spritat (cu varf simplu), formati fursecuri intr-o tava de copt tapetata cu hartie, la distanta de cativa centimetri.
Coaceti in cuptorul preincalzit la 175 grade Celsius timp de 10 minute sau pana se rumenesc usor pe margini.
Lasati sa se raceasca in tava.
Pentru umplutura:
Intr-o craticioara, incalziti smantana la foc mediu.
Turnati smantana fierbinte peste ciocolata rasa, intr-un castron.
Amestecati bine sa se topeasca ciocolata, adaugand si putin rom.
Lasati deoparte sa se raceasca (crema se va ingrosa treptat).
Intindeti un strat subtire de crema pe partea plata a unui fursec, cat timp crema e inca moale, si apasati deasupra alt fursec.
Repetati procedeul pana terminati fursecurile.
Foto: Flickr
Pofta buna!