Un desert deosebit, pentru care trebuie sa va inarmati cu multa rabdare, pentru ca trebuie sa asteptati sa se raceasca fiecare strat inainte de a continua prepararea.
Pentru stratul de jos:
Topiti la baie de aburi untul cu zahar si cacao.
Adaugati oul batut si amestecati pana se gateste si se ingroasa crema.
Luati de pe foc.
Incorporati in crema obtinuta firimiturile de graham, fulgii de cocos si migdalele tocate fin.
Presati bine intr-o tava tapetata cu hartie de copt, de aprox. 20 x 20 cm.
Pentru stratul din mijloc:
Frecati untul si smantana cu zaharul pudra si praful de budinca.
Bateti cu telul pana se omogenizeaza cremos.
Intindeti peste stratul anterior.
Pentru stratul de deasupra:
Topiti ciocolata cu untul la foc mic. Lasati sa se raceasca.
Dupa ce se raceste, dar e inca lichida, turnati crema peste al doilea strat si dati la frigider.
Foto: Flickr
Pofta buna!