Site coolinaria.ro

Sparanghel cu praz si feta


Variati aceasta garnitura adaugand o conserva de naut sau capere si masline.
Daca optati pentru menta proaspata, o transformati intr-o veritabila salata racoritoare de vara.
In plus, cu putin iaurt, obtineti un sos bogat si delicios.

Sparanghel cu praz si feta

Ingrediente:
  • 450 gr sparanghel, tocat
  • 2 buc. praz, curatat si feliat
  • 15 gr busuioc taiat fin
  • zeama de la 1 lamaie
  • branza feta maruntita
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Sotati sparanghelul si prazul in ulei de masline la foc mediu pana se inmoaie si incepe sa se rumeneasca prazul.
Luati de pe foc, asezonati si adaugati zeama de lamaie.
Transferati in bolul de servit si adaugati busuiocul si branza feta.
Amestecati usor si serviti garnitura calda.

Foto: Flickr


Pofta buna!