Desi reteta originala prevede topirea ciocolatei impreuna cu parafina, puteti renunta la parafina suplimentand cu ciocolata pentru topit.
Mixati bine untul topit cu nuca de cocos rasa.
Adaugati vanilia, laptele condensat si zaharul pudra si amestecati cu mana.
Adaugati ciresele maraschino si nucile pecan.
Amestecati bine pana se combina.
Dati amestecul la rece 15 minute, apoi formati bilute intre palme.
Puneti bilutele pe un platou mare tapetat cu hartie de copt.
Lasati tava in frigider 12 ore, apoi intoarceti bilutele si mai dati 12 ore la rece.
Daca nu aveti timp, folositi congelatorul, cate 4 ore pe fiecare parte.
Dupa ce se racesc si se intaresc bilutele, topiti fulgii de ciocolata si parafina la baie de aburi.
Inmuiati cu grija bilutele in amestecul de ciocolata topita, astfel incat sa se acopere peste tot.
Puneti dulciurile inapoi in tava si dati la rece pana se intareste ciocolata.
Foto: Flickr
Pofta buna!