Pentru un plus de savoare, puteti pune pasta de vanilie in loc de esenta, dar este mai dificil de gasit in magazine.
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius si tapetati 2 tavi cu hartie de copt.
Bateti albusurile pana se formeaza varfuri moi.
Adaugati restul ingredientelor (mai putin fulgii de migdale) si continuati sa bateti pana se combina omogen.
Cu o lingura, luati din aluatul format o cantitate de dimensiunea unei nuci si rulati o mingiuta intre palme.
Puneti in tava si presati usor cu palma, dupa care decorati cu cate un fulg de migdale.
Repetati pana terminati tot aluatul.
Coaceti 15 minute si apoi intoarceti tavile in cuptor. Continuati sa coaceti inca 10-15 minute, pana se rumenesc usor fursecurile.
Opriti cuptorul si lasati usa intredeschisa 10 minute cu fursecurile inauntru, sa se raceasca putin, dupa care transferati foile de copt pe un gratar, ca sa se raceasca de tot.
Cu grija, dezlipiti fursecurile de pe hartie cu ajutorul unei spatule de silicon.
Foto: Flickr
Pofta buna!