Site coolinaria.ro

Pulpe de pui umplute


Pulpele au un gust mult mai intens decat pieptul de pui si sunt foarte potrivite pentru aceasta umplutura de masline, branza feta si rosii.

Pulpe de pui umplute

Ingrediente:
  • 6 pulpe superioare, fara os
  • 12 masline, tocate
  • 3 catei de usturoi, tocati
  • 8 rosii deshidratate, tocate
  • 150 gr branza feta, maruntita
  • ulei de masline
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
Amestecati branza cu usturoiul, rosiile si maslinele pana se combina uniform. Puteti adauga si patrunjel tocat.
Intindeti umplutura pe pulpa de pui desfacuta si rulati, prinzand capetele cu scobitori.
Ungeti cu ulei de masline si coaceti 45-50 de minute, pana se gateste puiul.

Foto: Flickr


Pofta buna!