Un nume pompos pentru o prajitura simpla. Intamplarea face sa avem si un cuvant romanesc pentru ea: prajitura cu branza.
Ei bine, iata clasica prajitura cu branza, ornata cu un delicios strat de jeleu de capsuni.
Se zdrobesc biscuitii pana devin foarte fini (eu am folosit blenderul), apoi se amesteca cu zaharul pudra si untul topit.
Se pune amestecul in tava dorita (de preferat cu un inel detasabil) si se taseaza bine pana se formeaza un blat compact.
Se tine la frigider pana cand se prepara crema.
Branza se amesteca cu zaharul pudra si zaharul vanilinat, apoi se adauga smantana si se bate cu mixerul pana se formeaza o crema.
Apoi, se toarna gelatina dizolvata si calduta (nu fiarta).
Compozitia se toarna peste blatul de biscuiti.
Capsunile se zdrobesc (cu mixerul sau blenderul).
Se prepara gelatina, la fel ca anterior, si se toarna peste capsuni.
Se lasa la frigider cateva ore, pana se intareste, apoi se savureaza.
Pofta buna!