Site coolinaria.ro

Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume


Reteta japoneza pentru Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume a fost oferita si preparata de Restaurantul Sushiko si poate fi degustata zilnic la restaurantele japoneze Sushiko din Mall Baneasa si Centrul Vechi.

Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Ingrediente:
  • carne de pui
  • legume (ardei grasi asortati, dovlecei...)
  • ulei
  • sos teriyaki
  • susan
  • orez fiert la aburi (pentru servire)
Mod de preparare:
Se taie puiul fasii, se trage in tigaie cu putin ulei, apoi se adauga legumele si se tin pe foc pana ce se calesc.
Se pune sosul teriyaki deasupra si se lasa pana ce se caramelizeaza.
Se asaza puiul si legumele trase la tigaie pe o farfurie si se orneaza cu sos teriyaki si susan.

Mod de servire: Se serveste alaturi de orez fiert la aburi.


Pofta buna!