Pastele preferate se imbraca in haine de toamna cu ajutorul cubuletelor de dovleac.
Incingeti o tigaie adanca, adaugati 15 ml de ulei si baconul si gatiti cateva minute.
Adaugati restul de ulei si ceapa. Gatiti 5 minute pana se inmoaie ceapa si baconul devine crocant.
Adaugati, cubuletele de dovleac si salvia si amestecati bine, dupa care asezonati.
Acoperiti cu capac si gatiti 6-8 minute, amestecand din cand in cand pana se inmoaie dovleacul, dar fara sa se dezintegreze.
Intre timp, gatiti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Scurgeti-le si adaugati-le peste amestecul de dovleac.
Adaugati parmezanul ras, asezonati dupa gust si amestecati.
Serviti in farfurii adanci sau boluri pentru paste, presarand deasupra parmezan ras suplimentar.
Foto: Flickr
Pofta buna!