Paste cu ton si mazare
Cand sunteti in pana de idei pentru gatit si in criza de timp, apelati la o reteta simpla de salata de paste.
Ingrediente:
- 340 gr paste (fundite), gatite conform indicatiilor de pe ambalaj
- 250 gr mazare din conserva, scursa
- 2 conserve de ton in apa, scurse
- zeama de la 1 lamaie (aproz 30 ml)
- 1/2 lingurita sare
- un praf de piper alb
- 1 tulpina telina, tocata
- 180 ml maioneza
Mod de preparare:
Scurgeti pastele fierte si clatiti-le cu apa rece, pentru a opri procesul de gatire.
Intre timp, amestecati intr-un castron mazarea cu bucatile de ton, zeama de lamaie, telina, maioneza, sare si piper.
Scurgeti bine pastele si incorporati-le in amestecul cu ton.
Dati la rece inainte de a servi.
Foto: Flickr
Pofta buna!