Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
Intr-un castron mare, mixati untul cu zaharul pana devine o compozitie usoara si pufoasa.
Incorporati oul si cele 2 esente (vanilie si migdale).
Separat, amestecati faina cu praful de copt si apoi adaugati acest amestec uscat, cate o cana odata, in primul amestec, mixand bine dupa fiecare adugare.
Aluatul va fi destul de tare; daca e nevoie, mixati ultima cana de faina cu telul (in loc de mixerul electric), iar daca aluatul vi se pare ca se intareste prea tare, adaugati apa, cate o lingurita odata.
Nu dati aluatul la rece!
Impartiti aluatul in doua.
Pe o suprafata infainata, rulati fiecare bucata de aluat pana obtineti un rotund de aprox. 30 cm diametru si 3 mm grosime.
Decupati forme de Halloween din aluat, apasand decupatoarele in faina inainte de fiecare utilizare.
Coaceti biscuitii 6-7 minute, pana se rumenesc usor.
Lasati sa se raceasca de tot pe un gratar si ornati.
Foto: Wilton
Pofta buna!