Site coolinaria.ro

Cotlet de porc moldovenesc


Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera tradiţiile culinare romaneşti!" derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu Gold Maya si Heinner.
In octombrie, Crama Moldovita este restaurantul partener al proiectului.

Cotlet de porc moldovenesc

Ingrediente:
  • un cotlet de porc
  • ciuperci
  • ceapa
  • ulei
  • smantana dulce
  • malai
  • piper
  • sare
Mod de preparare:
Mod de preparare cotlet:
Cotletul se frige pe gratar timp de 20 de minute.

Mod de preparare sos:
Se calesc ceapa si ciupercile in ulei.
Se adauga smantana dulce.
Se pune piper si sare dupa gust.

Se serveste alaturi de cartofi cu rozmarin si mamaliguta din malai Gold Maya.

Secretul bucatarului:
La prepararea retetei acasa, reteta se poate prepara folosind, in loc de gratar, o tigaie si putin ulei.


Pofta buna!