Site coolinaria.ro

Scaricica afumata in sos de bere neagra


Aceasta reteta romaneasca a fost oferita si preparata de Celebration Garden si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific romanesc din str. Pajurei nr.1, Bucuresti.

Scaricica afumata in sos de bere neagra

Ingrediente:
  • coaste afumate
  • bere neagra
  • vin rosu
  • miere
  • mix de condimente pentru porc
  • boia dulce
  • pasta de ardei
  • usturoi
  • piper boabe
  • foi de dafin
Mod de preparare:
Se face o compozitie din bere neagra, vin, pasta de ardei, miere si condimente, intr-o cratita antiaderenta.
Se adauga scaricica afumata, se acopera cratita cu un capac si se pune pe foc.
Se lasa la fiert timp de 1 ora si jumatate, pana ce carnea se fragezeste si se desprinde usor de pe os.
Se serveste cu mamaliguta.


Pofta buna!