Site coolinaria.ro

Cod cu smantana


Pentru o masa ceva mai dietetica, inlocuiti smantana cu iaurtul.
Cantitatile date sunt pentru 4 portii.

Cod cu smantana

Ingrediente:
  • 1 kg peste cod, curatat de oase si taiat cubulete de 5 cm
  • faina
  • condimente
  • 50 gr unt topit
  • 2 oua fierte tari, feliate
  • 50 gr ciuperci, feliate subtire
  • 2 linguri boia de ardei
  • 50 gr parmezan ras
  • 300 ml smantana, amestecata cu 1 lingura de faina
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Dati pestele prin faina si mixul de condimente preferat.
Turnati untul topit intr-o tava de copt si asezati bucatile de peste pe fundul tavii.
Adaugati feliile de ou fiert si ciuperci si presarati boia.
Amestecati parmezanul ras cu smantana si turnati in tava.
Coaceti in mijlocul cuptorului 30 de minute.
Serviti cu cartofi natur si salata verde.

Foto: Cookipedia


Pofta buna!