De Revelion, e recomandat sa servim preparate mai lejere, ca sa ne revenim dupa mancarurile grele de Craciun.
Pastram, totusi, culorile traditionale si preparam un piept de pui cu cirese si varza creata.
Bateti pieptul de pui pana ajunge la o grosime uniforma de aprox 6 mm.
Incingeti uleiul de struguri intr-o tigaie la foc mediu, adaugati ceapa tocata si sotati 1 minut.
Adaugati ciresele in tigaie, acoperiti si lasati pe foc 2-3 minute, pana se dezgheata si se inmoaie.
Adaugati otetul balsamic si amestecati apoi si mustarul si varza Kale taiata.
Acoperiti si gatiti la foc mic 4-5 minute, amestecand din cand in cand.
In alta tigaie mare, incingeti uleiul de masline la foc mediu spre tare.
Puneti pieptul de pui in tigaie si condimentati cu sare si piper.
Gatiti 4-5 minute pe fiecare parte, pana se rumeneste usor si se patrunde.
Mutati pieptul de pui in tigaia cu sosul de cirese si varza.
Lasati sa se marineze la foc mic 2-3 minute, pentru ca puiul sa absoarba putin din sos.
Rezulta 4 portii de aperitiv.
Foto: Flickr
Pofta buna!