Site coolinaria.ro

Biscuiti indieni cu unt


Biscuitii au fost ornati cu seminte de dovleac si merisoare uscate inainte de a fi dati la cuptor. Acest pas este optional.
Atentie: Distantati biscuitii in tava, intrucat se vor intinde destul de mult din cauza fainii de naut.

Biscuiti indieni cu unt

Ingrediente:
  • Pentru 14 biscuiti:
  • 30 gr unt sarat, la temperatura camerei
  • 30 gr untura vegetala
  • 100 gr zahar
  • 50 gr zahar brun
  • 5 ml esenta de vanilie
  • 100 gr faina
  • 30 gr faina de naut
  • 1/2 lingurita praf de copt
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 150 grade Celsius si tapetati o tava cu hartie de copt.
Frecati bine untul cu untura si cele doua tipuri de zahar, pana obtineti un amestec pufos si omogen.
Adaugati esenta de vanilie si amestecati cu telul pana devine o crema fina.
Separat, amestecati cele doua tipuri de faina cu praful de copt.
Cu o lingura de lemn, incorporati usor amestecul de ingrediente uscate in crema preparata anterior.
Formati bilute de aluat de aprox. 30 de grame si apasati-le usor.
Coaceti 10 minute si lasati sa se raceasca in tava complet.

Foto: Flickr


Pofta buna!