Aperitiv cu sparanghel si somon
Usor de preparat, elegante si foarte gustoase, aceste aperitive se preteaza pentru orice masa festiva.
Ingrediente:
- Pentru 24 de aperitive:
- 4 clatite preparate (neindulcite)
- 8 tije sparanghel
- 1 lamaie (zeama si coaja rasa)
- somon afumat
- smantana
- marar
Mod de preparare:
Fierbeti sparanghelul in apa cu zeama de lamaie si coaja rasa, ca sa nu se ingalbeneasca.
Intindeti un strat subtire de smantana pe fiecare clatita si apoi puneti un strat de somon afumat.
Puneti intr-o margine a clatitei 2 tije de sparanghel asezate cap-coada si rulati clatita in jurul sparanghelului.
Feliati fiecare clatita rulata in 6 bucati si asezati-le pe un platou de servit.
Presarati cu marar tocat fin.
Foto: Flickr
Pofta buna!