Puteti incorpora ciocolata cu caramel in prajituri cu conditia sa o tineti la congelator inainte de a o marunti.
Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius (sau 160 de grade cu ventilatie).
Ungeti o tava de copt dreptunghiulara de 18 x 28 cm.
Tapetati tava cu hartie de copt, depasind marginile formei cu cate 2 cm.
Puneti untul si ciocolata neagra intr-o craticioara la foc mediu.
Amestecati pe foc 3-5 minute, pana se omogenizeaza compozitia.
Luati de pe foc si amestecati zaharul in crema.
Lasati deoparte 5 minute.
Bateti ouale in amestecul de ciocolata pana se combina.
Adaugati cele 2 linguri de cacao si faina cernuta.
Amestecati cu telul si incorporati cu grija bucatile de ciocolata cu caramel.
Puneti aluatul obtinut in tava si coaceti 20 de minute sau pana se intareste prajitura deasupra.
Lasati deoparte sa se raceasca de tot.
Cu o forma de decupat de aprox. 5 cm, decupati inimioare din negresa.
Serviti prajitura pudrata cu zahar sau cacao, in sos de capsuni.
Foto: Flickr
Pofta buna!