Symphony Romanian Fusion reinventeaza indragita reteta "Taci si inghite" si te invita s-o servesti in restaurantul cu specific romanesc din Str. Mihai Eminescu, nr. 188, Sector 2, Bucuresti.
Se fierbe malaiul in lapte, astfel: se pune laptele la fiert si se adauga treptat malaiul, amestecand incontinuu ca sa nu se afume.
Se adauga un pachet cu unt.
Intre timp, se prajesc carnaciorii si cartofii, taiati felii.
Se ia de pe foc ceaunul cu mamaliga fiarta in lapte si se rastoarna 3/4 din mamaliga intr-un castron.
Peste mamaliga ramasa in ceaun se pune cate o treime din urmatoarele: branza de burduf faramitata, cascaval ras pe razatoarea mare, mozzarella, carnaciori si cartofi prajiti.
Se adauga 2 oua batute pentru a se inchega stratul si se unge totul cu un strat de smantana.
Se pregatesc inca 2 straturi de mamaliga, peste fiecare adaugandu-se cascaval, branza rasa, mozzarella, carnaciori, cartofi prajiti, oua si smantana.
Se incheie cu un strat de mamaliga, se netezeste bine si se pune ceaunul in cuptor pana ce se rumeneste mamaliga.
Se rastoarna ceaunul intr-o tava, se rade cascaval deasupra si se mai lasa cateva minute la cuptor, pana se topeste si se rumeneste cascavalul.
Mod de servire:
Se taie felii (ca pe tort) si se serveste cu un pahar de vin rosu.
Pofta buna!