Site coolinaria.ro

Piept de curcan cu sos si sparanghel


Reteta mediteraneana pentru "Piept de curcan cu sos sweet chili si sparanghel" a fost oferita si preparata de La Senna si poate fi degustata zilnic la restaurantul din Str. Nicolae Caranfil, nr. 33, sector 1, Bucuresti.

Piept de curcan cu sos si sparanghel

Ingrediente:
  • 200 gr piept de curcan
  • 100 gr sparanghel
  • 70 gr taitei de orez
  • 2 gr usturoi
  • 100 ml vin alb demisec
  • 50 ml ulei de masline
  • 100 ml sos sweet chili
  • sare si piper
Mod de preparare:
Pieptul de curcan se taie felii si se prajeste in ulei de masline.
Dupa ce s-a rumenit bine, se stinge cu vin alb.
Se taie usturoiul marunt si se pune in tigaie, peste carne, apoi se adauga sosul sweet chili si se lasa pe foc pana incepe sa clocoteasca.
Intre timp se pun bucatile de sparanghel la prajit in ulei de masline, iar taiteii de orez se fierb.

Mod de servire:
Dupa ce s-a terminat prepararea carnii, se pun taiteii de orez pe o farfurie si se completeaza cu sparanghel prajit, piept de curcan si sos.


Pofta buna!