Site coolinaria.ro

Crema de grepfrut


Folositi aceasta crema pentru a umple gogosi, briose, mini tarte sau choux (ca in imagine).

Crema de grepfrut

Ingrediente:
  • 150 gr zahar
  • 40 gr amidon de porumb
  • 1/4 lingurita sare
  • 300 ml suc de grepfrut
  • 125 ml apa
  • 4 galbenusuri
  • 60 gr unt, taiat bucatele
  • 1 lingurita coaja de grepfrut rasa
Mod de preparare:
Amestecati zaharul, amidonul si sarea intr-o craticioara.
Adaugati sucul de grepfrut si apa si amestecati cu telul.
Adaugati galbenusurile si bateti pana se omogenizeaza crema.
Puneti pe foc 5 minute, la intensitate medie. Amestecul se va ingrosa si va incepe sa "bolboroseasca".
Luati de pe foc, adaugati untul si coaja rasa de grepfrut si amestecati.
Acoperiti cu folie alimentara, ca sa nu se formeze crusta si dati la rece.

Foto: Flickr


Pofta buna!