Reteta a fost oferita si preparata de restaurantul La Senna (str. Nicolae Caranfil, nr. 33, sector 1).
Ingredientul de baza, sea bass, este un peste destul de scump si greu de gasit la noi, dar il puteti inlocui cu succes cu orice peste alb aveti la indemana.
Rosia si maslinele se curata de coaja, iar pulpa de rosie si pulpa de masline se taie marunt.
Caperele si busuiocul se toaca, iar un ardei iute se taie in bucati mici.
Se pun toate legumele tocate intr-un castron, se toarna ulei de masline si se amesteca bine.
Intre timp, fileul de peste se cresteaza si se pune la prajit in ulei de masline, iar pastele se pun la fiert.
Al doilea ardei iute si usturoiul se taie rondele.
Se pun la prajit in ulei de masline, se adauga pastele fierte, putina apa, apoi busuioc si se lasa pana incep sa clocoteasca.
Mod de servire:
Se pun pastele pe o farfurie, se adauga fileul prajit si sosul de legume, ornandu-se totul
cu frunze de busuioc.
Pofta buna!