Spuma de ciocolata si Kahlua
Puteti folosi aceasta crema pentru a orna briosele preferate, un tort sau o serviti ca atare.
Pentru varianta vegana, folositi tofu moale si lapte de soia.
Ingrediente:
- 115 gr ciocolata
- 150 gr crema de branza
- 30 ml lapte
- 30 ml Kahlua
- 15 ml sirop de artar
- 5 ml esenta de vanilie
Mod de preparare:
Maruntiti ciocolata si topiti-o la baie de aburi sau la microunde.
Lasati sa se raceasca 5 minute.
Amestecati in blender crema de branza cu lapte, Kahlua, sirop de artar si vanilie pana obtineti o crema fina.
Adaugati ciocolata topita si pasati pana se combina omogen.
Dati la rece minim o ora, intr-o caserola etansa.
Dupa ce se raceste bine, puteti bate crema cu mixerul, pentru a obtine o spuma pufoasa.
Foto: Flickr
Pofta buna!