Site coolinaria.ro

Spuma de ciocolata si Kahlua


Puteti folosi aceasta crema pentru a orna briosele preferate, un tort sau o serviti ca atare.
Pentru varianta vegana, folositi tofu moale si lapte de soia.

Spuma de ciocolata si Kahlua

Ingrediente:
  • 115 gr ciocolata
  • 150 gr crema de branza
  • 30 ml lapte
  • 30 ml Kahlua
  • 15 ml sirop de artar
  • 5 ml esenta de vanilie
Mod de preparare:
Maruntiti ciocolata si topiti-o la baie de aburi sau la microunde.
Lasati sa se raceasca 5 minute.
Amestecati in blender crema de branza cu lapte, Kahlua, sirop de artar si vanilie pana obtineti o crema fina.
Adaugati ciocolata topita si pasati pana se combina omogen.
Dati la rece minim o ora, intr-o caserola etansa.
Dupa ce se raceste bine, puteti bate crema cu mixerul, pentru a obtine o spuma pufoasa.

Foto: Flickr


Pofta buna!