Salata de creveti cu grepfrut
Cantitatile date sunt pentru 2 portii de fel principal sau 4-5 de aperitiv.
Optional, puteti praji crevetii in ulei cu usturoi zdrobit.
Ingrediente:
- 300 gr creveti uriasi, gatiti, decorticati si taiati in 2 pe lungime
- 1 grepfrut, taiat cubulete
- 15 gr marar tocat
- 2 avocado, curatat si feliat fin
- 40 gr rucola
- zeama de la 1 lime
- 15 ml ulei de masline
- 1/4 lingurita boia de ardei
- 1-2 lipii de persoana
Mod de preparare:
Amestecati crevetii cu grepfrut si marar.
Separat, preparati o vinegreta din zeama de lime, ulei si boia.
Asezati pe fiecare farfurie un pat de rucola, cu felii de avocado.
Adaugati amestecul de creveti si grepfrut si stropiti cu vinegreta.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!