Daca nu aveti prea mult timp la dispozitie sau ustensile de bucatarie sofisticate, apelati la aceasta reteta usoara si rapida!
Puneti la fiert apa pentru paste, cu sare.
Turnati uleiul de masline intr-o tigaie si condimentati-l cu piper negru.
Sotati ceapa 4 minute, amestecand din cand in cand.
Adaugati usturoiul si prajiti inca 2-3 minute, cu grija sa nu se arda.
Adaugati sunca si sotati 1 minut, ca sa absoarba aromele de ceapa si usturoi.
Adaugati pasta de tomate si conserva de rosii. Condimentati cu oregano si zahar.
Intre timp, fierbeti pastele 8-10 minute in apa cu sare.
Scurgeti pastele si puneti-le la loc in oala, fara apa.
Turnati deasupra sosul gatit si amestecati foarte bine.
Serviti cu mozzarella rasa si, optional, parmezan ras.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!