Site coolinaria.ro

Mancare de pastai




Ingrediente:
  • un borcan de pastai
  • sos de rosii
  • 2 cepe
  • ulei
  • iaurt
  • sare
  • piper
Mod de preparare:
Se curata cele doua cepe si se taie marut, apoi se pun intr-o tigaie cu putin ulei pana se rumenesc bine.

Se scurg pastaile din borcan si se pun peste ceapa rumenita.

Intr-un bol se pun 4 linguri de sos de rosii si 2 de iaurt, se adauga un varf de sare si piper si se amesteca bine adaugand treptat un pahar de apa.

Dupa ce s-a obtinut sosul adaugati-l peste pastaile din tigaie si amestecati totul la un loc.

Lasati-le pentru aproximtiv 20 de minute la foc mic amestecand continu compozitia.

Este o reteta usoara, rapida, gustoasa si care nu o sa va rapeasca mult timp. Pentru o masa dietetica, mancati-le asa. Daca nu aveti probleme cu silueta, mancarica poate fi pe post de garnitura pentru fripturi.


Pofta buna!