Pizza Calzone este cea mai versatila si o puteti umple cu ce doriti. Astazi am ales sparanghel, branza de capra, ardei copt si ou fiert.
Feliati sparanghelul in bucati de 2 cm, indepartand portiunile lemnoase de la baza.
Fierbeti bucatile de sparanghel 10-12 minute.
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius.
Intindeti aluatul si ungeti-l pe jumatate cu sos de tomate, lasand o margine de 2 cm.
Maruntiti branza si presarati-o deasupra sosului.
Presarati ierburile tocate, sparanghelul si ardeiul copt, tot pe jumatatea unsa.
Curatati oul fiert si asezati-l in mijloc, asezonati cu sare si piper si stropiti cu ulei de masline.
Ungeti marginea aluatului cu apa sau lapte.
Impaturiti pizza, ciupind marginile, ca sa se sigileze bine.
Dati la cuptor 20 de minute.
Foto: Flickr
Pofta buna!