Aceasta reteta indiana se adreseaza iubitorilor de usturoi care vor sa incerce si ceva inedit.
Stoarceti lamaile si turnati zeama intr-un borcan sterilizat cu capacitatea de 1 litru.
Adaugati sarea si cateii de usturoi si lasati la murat 5 zile.
Dupa 5 zile, incingeti 30 ml din uleiul de susan si prajiti semintele de fenicul cu fulgii de ardei iute.
IMPORTANT: Asigurati-va ca bucataria este bine aerisita sau realizati aceasta procedura in aer liber, daca aveti posibilitatea.
Scurgeti de ulei si lasati sa se raceasca.
Puneti acest amestec intr-un borcan sterilizat cu capacitatea de 1,5 litri, adaugati usturoiul murat in zeama de lamaie si completati cu restul uleiului de susan.
Agitati bine borcanul si sigilati-l.
Ar trebui sa-l puteti servi dupa 2 saptamani.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!