Site coolinaria.ro

Biscuiti cu crema de branza


Cantitatile date sunt pentru aproximativ 24 de biscuiti de casa pufosi, vanilati si numai buni de servit ca desert!

Biscuiti cu crema de branza

Ingrediente:
  • 2 linguri crema de branza
  • 2 linguri untura
  • 2 linguri unt moale
  • 65 gr zahar
  • 5 ml esenta de vanilie
  • 125 gr faina
  • 2 linguri amidon de porumb
  • 1 lingura lapte praf
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • un praf de nucsoara
  • bombonele colorate mici (sprinkles)
Mod de preparare:
Frecati crema de branza cu unt, untura si zahar, pana devine pufoasa.
Adaugati esenta de vanilie si mixati la viteza medie, pana se incorporeaza uniform.
Adaugati faina, amidon de porumb, lapte praf, praf de copt, sare si nucsoara si mixati la viteza mica pana se omogenizeaza.
Rulati aluatul sub forma de cilindru, dati-l prin bombonele colorate si inveliti-l strans in folie alimentara.
Dati la congelator 1-2 ore, pana se intareste bine.

Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius si tapetati 2 tavi cu hartie de copt.
Feliati cilindrul de aluat de 3 mm grosime si asezati feliile in tavi la distanta de 5 cm.
Dati la cuptor 8-9 minute.
Lasati sa se raceasca in tavi 10 minute, dupa care transferati biscuitii pe un gratar pana se racesc de tot.

Foto: Flickr


Pofta buna!