Paste picante cu branza
Pentru o cina rapida si delicioasa, optati pentru paste cu parmezan, completate cu usturoi, patrunjel si ardei iute.
Ingrediente:
- 400 gr penne
- usturoi tocat fin, dupa gust
- fulgi de ardei iute, tocati fin, dupa gust
- ulei de masline
- unt
- 125 gr parmezan ras
- patrunjel tocat, dupa gust
Mod de preparare:
Aduceti la fierbere o oala cu apa sarata.
Adaugati pastele si fierbeti-le 10-12 minute, ca sa fie al dente.
Intre timp, prajiti usturoiul si fulgii de ardei iute in ulei de masline.
Dupa ce sunt fierte pastele, scurgeti-le intr-o strecuratoare si puneti-le in tigaia cu usturoi, ardei iute si ulei.
Adaugati unt si parmezan.
Incalziti pana se topeste untul, adaugati patrunjel, amestecati si serviti imediat.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!