Biscuiti cu branza si mustar
Puteti prepara acesti biscuiti de casa cu orice tip de seminte doriti, inclusiv chimen.
Ingrediente:
- 400 gr faina
- un praf de sare
- 5 linguri seminte de mustar negru
- 120 gr branza cheddar maturata, rasa
- 120 gr parmezan ras
- 230 gr unt, taiat cubulete
- 3 galbenusuri
- apa rece
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius si ungeti o tava de copt.
Cerneti faina cu sarea intr-un castron si adaugati semintele de mustar.
Adaugati bucatelele de unt impreuna cu cele 2 tipuri de branza, galbenusurile si apa, daca e nevoie.
Amestecati bine pana obtineti un aluat fin.
Intindeti aluatul pe blatul de lucru tapetat cu faina, pana obtineti o grosime de 3 mm.
Decupati aluatul cu formele preferate de biscuiti si transferati biscuitii in tava de copt.
Dati la cuptor 15 minut.
Lasati sa se raceasca in tava 2-3 minute inainte de a transfera biscuitii pe un gratar.
Dupa ce se racesc de tot, ii puteti depozita intr-un recipient etans pana la 5 zile.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!