Singurul mod in care puteti imbunatati aceasta pizza este sa rumeniti sparanghelul inainte de a-l pune ca topping.
Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius.
Presarati malai in tava de copt si asezati deasupra aluatul.
Prajiti baconul la foc mediu si scurgeti-l pe prosoape de hartie.
Asezonati crevetii cu sare si piper si adaugati-i in tigaia in care ati prajit baconul.
Gatiti crevetii un minut pe fiecare parte, pana capata o culoare roz deschis, fara sa se patrunda de tot (se vor gati in cuptor).
Amestecati ricotta cu putina sare si piper.
Intindeti acest amestec in strat uniform pe blatul de pizza.
Presarati deasupra bacon si apoi mozzarella.
Dispuneti uniform crevetii, bucatelele de sparanghel si fasiile de ardei iute si mai presarati mozzarella apoi.
Dati la cuptor 10-15 minute pana se gatesc crevetii si se topesc branzeturile.
Serviti pizza calduta.
Foto: Flickr
Pofta buna!