Cu putina rabdare, veti avea parte de un desert delicios si sanatos, foarte aromat!
Intindeti fulgii de migdale pe o tava si dati la cuptor 5 minute sa se rumeneasca usor. Lasati sa se raceasca.
Puneti smochinele uscate in robotul de bucatarie si pulsati de cateva ori.
Zdrobiti anasonul intr-un mojar.
Adaugati in robotul anasonul zdrobit, semintele de susan, scortisoara, mierea, brandy-ul si jumatate din cantitatea de fulgi de migdale si pulsati din nou pana se omogenizeaza.
Cu o spatula, incoporati usor restul fulgilor de migdale pana se distribuie uniform in compozitie.
Tapetati 2 forme ramekin cu folie alimentara si adaugati compozitia.
Apasati bine sa se comprime cat mai mult desertul.
Acoperiti tot cu folie alimentara si dati la rece cateva zile sa se patrunda aromele.
Rasturnati deserturile pe farfurioare si serviti.
Foto: Flickr
Pofta buna!