Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius.
Pulverizati ulei vegetal pe dosul tavii de copt (in relief).
Intr-un castron mediu, amestecati faina cu sare.
Intr-un castron mare, mixati untul cu zaharul pana devine pufos.
Adaugati oul si cele 2 esente si omogenizati cu mixerul.
Adaugati amestecul de faina peste cel de unt, cate o cana odata, mixand dupa fiecare adaugare, pana obtineti un aluat omogen.
Intindeti aluatul pe blatul de lucru tapetat cu faina, pana la 3 mm grosime.
Decupati discuri de aluat cu diametrul de aprox. 12 cm.
Modelati discurile de aluat pe protuberantele de pe dosul tavii, apasand usor.
Coaceti 11-13 minute sau pana se intaresc si se rumenesc cosuletele.
Lasati sa se raceasca pe un gratar 10 minute, dupa care desprindeti cu grija cosuletele de tava.
Lasati-le sa se raceasca de tot.
Spalati si uscati bine tava, pulverizati-o din nou cu ulei si repetati cu aluatul ramas.
Pofta buna!