Mancare de praz cu ridichi
Serviti acest preparat rapid pe post de garnitura sau salata calda de legume.
Ingrediente:
- 15 ml ulei de masline
15 gr unt
- 3 cepe verzi, taiate in bucati de aprox. 5 cm
- 120 gr ridichi, taiate in 4
- 3 buc. praz, curatat si feliat subtire
- 125 ml supa de pui
- 1/4 lingurita sare
- 5 ml zeama de lamaie
- 2 linguri patrunjel proaspat, tocat
Mod de preparare:
Incingeti ueliul si untul intr-o tigaie mare la foc mediu.
Adaugati ceapa verde si lasati-o sa se rumeneasca, aprox. 3 minute.
Adaugati ridichile si mai lasati pe foc un minut.
Scoateti ridichile si ceapa verde din tigaie cu ajutorul unei palete si lasati-le deoparte.
Puneti in tigaie prazul, supa de pui, sarea si zeama de lamaie si amestecati pe foc aprox. 5 minute, pana se inmoaie prazul.
Adaugati continutul tigaii peste ceapa verde cu ridichi, presarati cu patrunjel si amestecati bine.
Foto: Flickr
Pofta buna!