Puneti bucatile de pui intr-un vas suficient de mare si adaugati peste ele lapte batut, 1/4 lingurita piper si sare dupa gust.
Acoperiti si lasati sa se marineze la rece 1 ora sau chiar peste noapte, dar nu mai mult de 12 ore.
Daca lasati puiul peste noapte in frigider, scoateti-l cu 30 de minute inainte de a va apuca de gatit.
Intr-un castron, bateti oul cu piper, 1/4 lingurita boia de ardei si sare dupa gust. Lasati deoparte.
Puneti faina pe o farfurie intinsa.
Pe o alta farfurie, puneti pesmet, putin piper, restul de boia de ardei, parmezan si sare.
Scoateti bucatile de pui una cate una din marinata si dati-le prin faina, apoi prin ou batut si la final prin amestecul de pesmet.
Incingeti ulei intr-o tigaie adanca la foc mediu.
Puneti la prajit cateva crochete deodata, ca sa nu aglomerati tigaia.
Prajiti-le 2-3 minute pe fiecare parte, sau pana incep sa se rumeneasca.
Scurgeti-le pe prosoape de hartie si serviti.
Foto: Flickr
Pofta buna!