Incercati si acesti deliciosi biscuiti de casa cu nuca, rubarba, cocos si stafide.
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius.
Intr-un castron mare, mixati bine untul cu zahar, ou, lapte, nucsoara, scortisoara, cuisoare si esenta de vanilie, pana se omogenizeaza.
Intr-un castron mai mic, amestecati faina cu sare si bicarbonat de sodiu.
Adaugati treptat mixul de ingrediente uscate peste cel din bolul mixerului, in 3 reprize, si mixati bine.
Adaugati rubarba, stafide, nuca de cocos si miez de nuca si amestecati.
Puneti intr-o tava tapetata cu o hartie de copt cate 2 linguri de aluat per biscuite, la distanta de 5 cm.
Dati la cuptor 12-14 minute sau pana se rumenesc usor.
Lasati biscuitii sa se raceasca 2-3 minute in tava inainte de a-i transfera pe un gratar, unde-i lasati sa se raceasca de tot.
Foto: Flickr
Pofta buna!