O cina rapida si gustoasa pentru 2 persoane.
Tamponati cartofii razuiti cu prosoape de hartie.
Intr-un castron mediu, amestecati cartofii cu ceapa rasa, 15 ml ulei de masline si un praf de sare si piper.
Ungeti cu 15 ml de ulei o tigaie antiaderenta si incingeti-o la foc mediu spre tare.
Impartiti amestecul de cartofi in 2 gramajoare si puneti-le in tigaie.
Acoperiti cu folie de aluminiu si lasati sa se rumeneasca 6-8 minute.
Mai adaugati 15 ml de ulei si intoarceti turtitele de cartofi.
Prajiti-le inca 6-8 minute si scoateti-le pe farfurii.
Puneti pe fiecare turtita jumatate din cantitatea de avocado si asezonati cu sare.
In aceeasi tigaie, spargeti ouale.
Adaugati 60 ml apa si acoperiti cu capac.
Dupa 3 minute, ochiurile ar trebui sa fie numai bune.
Asezati cate un ou peste avocado in fiecare farfurie.
Asezonati cu sare, piper si sos picant si serviti.
Foto: Flickr
Pofta buna!