Martha Stewart ne propune o noua reteta de Paste, pe care o puteti servi cu piure de cartofi, napi si spanac.
Intr-un castronel, amestecati mustarul cu usturoiul.
Pe o farfurie intinsa, amestecati pesmet cu parmezan, rozmarin si ierburi uscate.
Tamponati cotletele de miel cu un prosop de hartie si asezonati-le cu un amestec de 2 lingurite de sare si 1 lingurita de piper.
Ungeti cotletele cu amestecul de mustar si dati-le apoi prin pesmetul condimentat.
Intr-o tigaie mare antiaderenta, incingeti 15 ml de ulei la foc mediu spre tare.
Puneti in tigaie 4 cotlete si lasati-le 2-3 minute pe fiecare parte, sa se rumeneasca.
Repetati cu uleiul si cotletele ramase.
Lasati cotletele sa se odihneasca 5 minute inainte de a le servi.
Sfatul bucatarului:
Daca va plac mancarurile picante, adaugati 1/2 lingurita de fulgi de ardei iute in amestecul de pesmet.
Foto: Flickr
Pofta buna!