Cantitatile date sunt pentru 20-25 de biscuiti de casa fara gluten, ideali alaturi de o ceasca de ceai.
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si tapetati o tava cu hartie de copt.
Topiti untul la microunde, adaugati indulcitorul (sirop de artar sau miere) si amestecati sa se incorporeze.
Intr-un castron mare, amestecati faina de migdale cu sare, bicarbonat de sodiu, coaja de lamaie si lavanda.
Adaugati untul indulcit si amestecati bine.
Luati cate o lingura de aluat si puneti-o in tava de copt.
Apasati cu o furculita sau cu dosul lingurii pentru a subtia biscuitele.
Continuati pana terminati aluatul.
Dati la cuptor 10 minute si scoateti tava pe un gratar sa se raceasca 5-10 minute, preferabil langa o fereastra deschisa. Scopul este sa nu se farame biscuiti cand ii veti intoarce.
Intoarceti biscuitii si mai dati la cuptor 10 minute.
Lasati sa se raceasca in tava 10 minute, apoi scoateti biscuitii pe un gratar pana se racesc de tot.
Foto: Flickr
Pofta buna!