Site coolinaria.ro

Marshmallow Trandafir


Delicioasele marshmallows se gasesc in comert si, cu putina rabdare, se transforma intr-un mini-desert spectaculos.

Marshmallow Trandafir

Ingrediente:
  • 150 gr ciocolata alba
  • colorant rosu
  • 20 marshmallows
  • 280 gr ciocolata cu lapte
Mod de preparare:
Topiti ciocolata alba la microunde sau la baie de aburi.
Adaugati colorant rosu si amestecati pana obtineti culoarea dorita.
Turnati ciocolata intr-o punga si taiati-i coltul sau folositi o palnie speciala pentru turnat ciocolata.
Umpleti pe jumatate formele trandafir.
Izbiti usor tavita de blatul de lucru, pentru a elimina bulele de aer.
Dati la rece 10-15 minute, pana se intaresc bomboanele si scoateti-le cu grija din forma.
Repetati, ca sa obtineti 20 de trandafiri.
Topiti ciocolata cu lapte la microunde sau la baie de aburi.
Cu un clestisor, inmuiati marshmallow-urile in ciocolata cu lapte pana la jumatate din inaltime.
Asezati-le apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dati la rece 10-15 minute, pana se intareste glazura de ciocolata.
Cu putina ciocolata topita, lipiti cate o bomboana trandafir pe fiecare marshmallow.
Dati la rece 3-5 minute.


Pofta buna!