Site coolinaria.ro

Bomboane cu lamaie si cocos


Serviti aceste mici deserturi fara coacere, cu migdale, lamaie si nuca de cocos.

Bomboane cu lamaie si cocos

Ingrediente:
  • 100 gr fulgi de cocos + extra pentru ornat
  • 50 gr faina de migdale
  • 20 gr migdale
  • 30 gr ulei de cocos
  • 3 linguri miere sau sirop de agave
  • zeama si coaja rasa de la 1 lamaie
  • un praf de sare
Mod de preparare:
Macinati migdalele in blender cu fulgii de cocos.
Adaugati, apoi, restul ingredientelor: faina de migdale, ulei de cocos, miere (sau sirop de agave), zeama de lamaie, coaja de lamaie rasa si un praf de sare si pulsati pana rezulta un aluat omogen.
Formati intre palme bilute de aluat de dimensiunea unor rosii cherry si dati-le prin fulgi de cocos.
Dati la rece minim o ora inainte de a le servi.

Foto: Flickr


Pofta buna!