Site coolinaria.ro

Macaroane cu carnati


O mancare satioasa si delicioasa, care se prepara destul de repede.

Macaroane cu carnati

Ingrediente:
  • 15 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 ceapa tocata
  • 340 gr carnati afumati, feliati subtire
  • 500 m supa de pui
  • 125 ml lapte
  • 1 conserva rosii cubulete (cu tot cu zeama)
  • 225 gr macaroane
  • 115 gr branza cheddar rasa
  • sare si piper
Mod de preparare:
Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca la foc mediu spre tare.
Adaugati usturoiul, ceapa si feliile de carnati.
Amestecati pe foc 4-5 minute, pana se rumenesc usor carnatii.
Adaugati supa de pui, laptele, conserva de rosii si macaroanele si amestecati.
Asezonati cu sare si piper, dupa gust, si aduceti la fierbere.
Acoperiti tigaia, micsorati flacara si lasati sa fiarba inabusit 12-15 minute, sau pana ce se fierb pastele si devin moi.
Luati tigaia de pe foc si adaugati branza rasa.
Acoperiti din nou tigaia si lasati deoparte 2-3 minute, pana se topeste branza.
Serviti imediat.

Foto: Flickr


Pofta buna!