Snacksuri de naut
Aveti pofta de o gustare picanta?
Transformati conserva de naut intr-un snack crocant, condimentat dupa preferinte!
Iata propunerea noastra:
Ingrediente:
- 2 conserve naut (de 425 gr fiecare), clatit si scurs
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingurita boia de ardei afumata, plus extra pt servit
- 1/2 lingurita chimen macinat
- 1/2 lingurita pudra de usturoi
- un praf de boia de ardei iute
- sare, dupa gust
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
Tamponati nautul cu prosoape de hartie ca sa eliminati cat mai multa zeama.
Intr-un castron, amestecati uleiul cu sare si condimente.
Adaugati nautul uscat si amestecati sa se acopere uniform.
Transferati nautul condimentat intr-o tava de cuptor tapetata cu folie de aluminiu si intindeti-l intr-un singur strat.
Dati la cuptor 35 de minute, pana ce nautul devine crocant.
In timpul coacerii, agitati tava o data sau de 2 ori, pentru a intoarce putin boabele.
Transferati intr-un castron de servit si presarati cu boia de ardei si sare.
Foto: Flickr
Pofta buna!